El Desconcert d'iCat creix i viatja a Terrassa, Girona, Valls i Lleida

Quatre concerts amb el millor de l'escena local precediran la gran festa anual a la Sala Apolo, prevista per al 9 de maig

Aquest any, la festa anual d'iCat surt de casa. Abans del gran concert a la Sala Apolo, previst per al 9 de maig, El Desconcert posa en marxa quatre cites prèvies que arribaran a Terrassa, Girona, Valls i Lleida entre febrer i abril. Aquesta proposta itinerant reunirà dos o més artistes que tocaran junts, per separat o molt barrejats. Fidels a l'esperit de la cita original, aquests concerts tenen una única consigna: ajuntar sense prejudicis artistes de totes les generacions i estils de l'escena local per aconseguir moments que, d'una altra manera, serien gairebé impossibles. Aquesta és l'agenda.

 

Dimarts, 21 de febrer (21 h) / Nova Jazz Cava, Terrassa

Flashy Ice Cream vs. Elane vs. Hereus del Beat vs. Sr. Chen i Jordi Ganchitos

Una nit urban que aplega noms que en molt poc temps s'han convertit en pilars del panorama pop català, concebuda com una festa col·laborativa amb espai per a la sorpresa. La primera prèvia d'El Desconcert a la Nova Jazz Cava de Terrassa enfronta Flashy Ice Cream, Sr. Chen, Elane, Jordi Ganchitos i Hereus del Beat. Condueixen la nit la Xènia Casado i en Franc Lluis Giró, d'"Els experts", amb connexions amb la Berta Aroca des de l'estudi d'iCat.

 

Dijous, 16 de març / Sala La Mirona de Salt

Joan Miquel Oliver vs. Julieta

Ell és un dels arquitectes del pop de les Illes. Ella va arribar el 2021 armada amb una seductora barreja de pop, urban i electrònica que la va posar immediatament al mapa. Aconseguiu les vostres invitacions.

 

Dijous, 30 de març / Local Colla Joves Xiquets de Valls

Figa Flawas vs. Sabor de Gràcia

Entusiasme i actitud per partida doble. Figa Flawas van publicar el primer disc i van guanyar el Sona9 el 2022. Els seus partners a l'escenari són els veterans Sabor de Gràcia de Sicus Carbonell, asos incombustibles de la rumba catalana.

 

Dimarts, 25 d'abril / Cafè del Teatre, Lleida

Sexenni feat. Ginestà

Amb un sol disc al mercat, Sexenni van saltar de les xarxes a la indústria i la seva música viu i beu de la falta de prejudicis. Els recents guanyadors del concurs iCatVolta amb la cançó "Houston" tindran com a convidats la Júlia i el Pau Serrasolsas, de Ginestà.

Anar al contingut