Temporada 17/18

Catalunya Ràdio estrena nou servei de descàrrega d'àudios

Actualitzat

Catalunya Ràdio incorpora a la seva oferta de continguts la possibilitat de descarregar-se els diferents àudios publicats, sempre que no estiguin bloquejats per una qüestió de drets. D'aquesta manera, l'emissora recupera una funcionalitat que els oients havien reclamat en diverses ocasions, després que deixés d'estar activa fa quatre anys.

La descàrrega dels àudios als entorns digitals de Catalunya Ràdio (web i dispositius mòbils), sense necessitat d'estar subscrit al podcast d'un programa, se suma a la llarga llista de millores a Catradio.cat els últims mesos: remodelació del portal; estrena d'una nova aplicació; incorporació del servei hora a hora, i obertura del dial +CatRàdio, entre altres novetats.

Catalunya Ràdio ha aconseguit el lideratge a internet aquest octubre a Espanya, segons les dades de la consultora comsCore. Per primera vegada una ràdio ha superat els dos milions d'usuaris únics a l'estat espanyol. Amb aquestes dades, l'emissora marca un nou rècord digital després de consolidar el creixement sostingut l'últim any.  

 

Anar al contingut