Dades comScore - Octubre 2017

Catalunya Ràdio, líder a internet!

2.870.000 usuaris fan líder catradio.cat i consoliden un creixement de rècord

Actualitzat

En la categoria de ràdio, Catalunya Ràdio torna a batre el seu propi rècord d'usuaris a internet a Catalunya i assoleix el lideratge a tot l'Estat amb 2.870.000 d'usuaris únics. Aquest creixement representa un augment d'un 272% respecte al mes anterior, dada que consolida la tendència a l'alça dels últims mesos.

La xifra de comScore

La necessitat d'informació en un mes intens a nivell comunicatiu ha estat un factor decisiu en el creixement del consum digital de Catalunya Ràdio. L'àmplia programació de servei públic dels últims dies, recollida en els especials sobre el referèndum del dia 1, la manifestació per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez del dia 21, i l'acte en què el Parlament català va anunciar la proclamació de la República Catalana del 27 d'octubre, han ajudat a enfilar l'audiència digital fins a un 272%.

En l'últim any i mig, el creixement ha estat exponencial. Algunes xifres d'usuaris únics a Catalunya: 164.000 el setembre del 2016; 308.000, el juliol del 2017; 491.000 el setembre d'aquest any; i els 1.315.000 d'aquest mes d'octubre passat. Aquestes dades s'expliquen per l'aposta de Catalunya Ràdio de reforçar els continguts digitals: des de la implementació d'una nova app, al redisseny de la web, passant per l'estrena d'una graella digital i la potenciació dels directes en vídeo.


Projectes de futur

Catalunya Ràdio seguirà reforçant l'entorn digital els pròxims mesos. Entre les accions més immediates, s'inclouran la possibilitat de descarrega d'àudios sense necessitat de subscripció, la potenciació dels podcast, i la creació d'un espai per posar en valor els 35 anys de l'emissora que es compliran el 2018.

Més rècords

TV3 és líder a internet per sisè mes consecutiu. Els rècords de Catalunya Ràdio i TV3 als seus mitjans digitals situen la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per primer cop per sobre els tres milions d'usuaris únics. A l'octubre, 3.210.000 usuaris únics han accedit als mitjans digitals de la CCMA, xifra que suposa una cobertura del 67,6% sobre el total d'usuaris d'internet a Catalunya. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut