Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 3: Els hippies

Actualitzat

Tots els episodis

Ningú sap ben bé per què, però des de sempre, a Tor, hi han anat a parar tota mena de personatges estranys, des de fugitius de la justícia fins a perduts de la vida.

Com que l'equip de "30 minuts" tenia problemes per aconseguir testimonis dels veïns, Carles Porta va optar per una altra via: els hippies. No eren pas gent defensora del "fer l'amor i no la guerra". Qualsevol nouvingut, vestís com vestís o pensés com pensés, era anomenat "hippie", a Tor.

Els hippies malvivien com podien. Sansa i Palanca els convidaven a quedar-se a les seves cabanes o a les bordes per tenir una mica de companyia. Aquella hospitalitat amagava també un altre interès: tenir algú que mantingués el foc viu. Això equivalia a conservar els drets de la Societat de Codueños.

Des que Sansa tenia la sentència que el feia amo de la muntanya, qualsevol "penjat" que passés per Tor era captat amb alguna promesa que Sansa sempre incomplia.

L'estiu del 1995, n'hi havia una munió, de hippies, a Tor. Aquell diumenge 30 de juliol, dos d'ells, el Boro i el Xavi, van anar a fer un tomb pel poble. No tenien ni un duro i voltaven buscant menjar. El Boro es va atrevir a entrar a casa Sansa per una de les finestres del darrere. Feia dies que ningú havia vist Sansa i potser allà hi havia un tros de pa per rosegar. Tothom donava per fet que Sansa era a Barcelona de negocis o de putes.

La casa era a les fosques i en Boro va notar una fortor estranya, com pudor de carn podrida. Era el cos de Sansa en avançat estat de descomposició. Aquesta és l'acta original de l'aixecament del seu cadàver:

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut