Canvi de programació a Catalunya Ràdio
#CoronavirusCatRàdio

Catalunya Ràdio adapta la seva programació arran del coronavirus

Cada dia el "Popap" farà una edició especial escolar, a primera hora de la tarda

Actualitzat

La graella setmanal de Catalunya Ràdio, a partir de dilluns, presenta nous canvis arran de la crisi del coronavirus.

Es manté l'emissió conjunta amb Catalunya Informació, però s'hi incorpora, per exemple, un nou espai, fruit de l'acord amb el Departament d'Educació, per promoure continguts que puguin contribuir a l'aprenentatge dels alumnes. És el cas del "Popap" edició escolar, fet íntegrament per teletreball.

Cada dia, de dilluns a divendres, Mariola Dinarès conduirà un programa pensat per als nens i nenes que aquests dies s'han quedat sense classe, confinats a casa. S'emetrà entre les 16 i les 17 h, i també incorporarà els equips de "L'ofici d'educar" i "iCat Kids". 

Una altra de les novetats és l'emissió del programa cultural "iCat a casa", també fet des de la distància, amb Albert Miralles. A les 22 h, l'oient podrà descobrir propostes per viure, veure i escoltar sense sortir al carrer. 

El "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner; i el "Catalunya nit", amb Laura Rosel, tornaran a la seva emissió de dues hores (de 14 a 16 h i de 20 a 22 h). I "La nit dels ignorants 3.0", amb Xavier Solà, es farà entre les 23 i les 2 de la matinada.

Tota la graella (consulta-la aquí) està pensada amb l'objectiu de preservar la funció de servei públic i garantir la informació, i alhora la salut de tots els treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio per prevenir el contagi del coronavirus. És per això que aquests dies iCat i Catalunya Música han deixat d'emetre els seus programes habituals, i la música hi pren un protagonisme especial. 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut