La Virgínia durant una actuació
Entre els tres catalans que surten al film hi ha una acotxadora de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.
Sundance

YouTube estrena en primícia la pel·lícula "Life in a day", en què hi participa una castellera de Tarragona

La pel·lícula "Life in a day", produïda per Ridley Scoot i en què participen tres catalans, entre els quals hi ha una castellera de 7 anys de Tarragona i un jove enmig del correfoc de Masquefa, s'ha estrenat en primícia aquest dijous de matinada a través del canal YouTube. La projecció s'ha fet a les dues de la matinada, hora d'aquí, al mateix temps que s'ha projectat al Festival de Sundance, als Estats Units. La cinta és un experiment cinematogràfic en què s'ha volgut captar com es viu un dia, al mateix temps, arreu del món. Per això, Ridley Scott va fer una crida perquè tothom qui volgués hi participés i pengés una gravació a YouTube. La resposta dels internautes va ser massiva i es van rebre 80.000 treballs de tot el món. Entre els 300 seleccionats, hi ha els vídeos de tres catalans, amb els castellers i els correfocs com a temàtica.

Actualitzat
Aquest és un dels tràilers que mostren com serà el metratge final de "Life in a day", que YouTube ha estrenat en primícia aquest dijous de matinada.



El projecte va arrencar el 24 de juliol de l'any passat amb la crida del productor Ridley Scott i del director Kevin McDonald, guanyador d'un Oscar.

La iniciativa va tenir una gran resposta i es van rebre 80.000 vídeos, cosa que significa 4.500 hores de vídeo de les quals s'han hagut d'escollir només 90 minuts. Aquest és el temps que tenen Scott i McDonald per aconseguir mostrar com és un dia a la vida de persones d'arreu del món.

El documental també es projectarà al festival de Sundance.
Anar al contingut