Barça

Xavi, amb molèsties al bessó esquerre, no s'entrena i és dubte per jugar dissabte contra el Vila-real

L'endemà de la desil·lusió a Europa, el Barça ha tornat als entrenaments amb l'objectiu de passar pàgina i centrar-se en la Lliga. La sessió ha tingut una absència destacada, Xavi. El de Terrassa no s'ha entrenat, amb molèsties al soli de la cama esquerra. Les proves que s'han fet deixen veure que la seva presència al partit de dissabte, contra el Vila-real, dependrà de la seva evolució. D'altra banda, s'ha de destacar que el president del Barça, Joan Laporta, s'ha desplaçat avui fins als vestidors per donar ànims a l'equip abans de començar l'entrenament d'avui, que ha estat a porta tancada.

Actualitzat
A les dotze del migdia gairebé tots els jugadors han saltat al camp d'entrenament, excepte Xavi. L'egarenc, amb molèsties al bessó de la cama esquerra, ha anat a fer-se proves, que han determinat que la seva presència al partit de dissabte, contra el Vila-real, dependrà de la seva evolució. Tampoc ha sortit a exercitar-se Sergio Busquets, amb una contusió al genoll esquerre i s'ha quedat fent tractament.

L'equip ha d'aparcar ara el desastre d'ahir i centrar-se en la Lliga. Dissabte, a les deu de la nit, té un importantíssim partit al camp del Vila-real, que els pot suposar un pas endavant cap al títol. La plantilla coincideix a dir que aquest partit marcarà el futur del Barça a la lliga.

Visita del president

Pensant ja en la Lliga, avui, el president del Barça, Joan Laporta, ha volgut mostrar tot el seu suport a l'equip. El màxim mandatari blaugrana ha baixat al vestidor carregat de missatges d'ànim per als jugadors i ha demanat un últim esforç a l'equip per conquerir el títol de Lliga. El president ha estat acompanyat pel vicepresident esportiu, Rafael Yuste, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut