Futbol

El Reial Madrid respira tranquil després de l'eliminació del Barça

Cares d'alegria a l'entrenament del Reial Madrid aquest matí. Directiva, plantilla i aficionats s'han tret un pes de sobre amb l'eliminació del Barça en la Champions. Feia por pensar que l'etern rival podia aixecar el títol al Bernabéu. Ara que això no passarà, els blancs ja poden respirar tranquils. Xabi Alonso s'ha referit a les celebracions d'ahir a la nit a Cibeles. "Tant de bo es repeteixi aviat aquesta celebració per alguna alegria nostra", ha dit el migcampista, que ara espera que "tant de bo el Barça comenci a punxar dissabte a la Lliga". En l'entrenament han causat baixa els lesionats Guti, Lass, Van der Vaart i Raúl.

Actualitzat
Gran part de la roda de premsa de Xabi Alonso s'ha referit a l'eliminació europea del Barcelona. El donostiarra creu "que ni és bo ni dolent per al Reial Madrid". "El futur ho dirà. Nosaltres no tenim incidència en això, hem de pensar en el nostre futur i tant de bo comencin a punxar dissabte a la Lliga", va dir Alonso en referència al conjunt blaugrana. Per Alonso, en el partit entre el Barcelona i l'Inter, els italians "van lluitar amb el seu estil, van fer el partit necessari amb l'avantatge de l'anada", i els va desitjar "sort tant a ells com al Bayern de Munic", alhora que va comentar en broma que a José Mourinho li faran "una estàtua a Milà si guanyen". Després de l'eliminació del Barcelona a la Lliga de Campions, blaugranes o madridistes es quedaran sense aixecar un títol aquesta temporada. "Tant de bo no siguem nosaltres. Cal anar a poc a poc. Els dos estem sent molt fiables, guanyant molts partits, però nosaltres ens hem de centrar en el nostre partit i no podem incidir en la seva sort, només esperar que punxin", ha explicat Alonso.

D'altra banda, el director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, també ha parlat de l'eliminació del Barça. L'argentí ha assegurat que el seu equip s'ha de centrar en "el desafiament" que té en les últimes quatre jornades de Lliga "sense despistar-se" amb el que faci el Barcelona, encara que cal veure "com el Barcelona processa la frustració" de quedar fora de la Lliga de Campions. "Nosaltres hem patit revessos molt importants aquest any i l'equip ho ha sabut resoldre amb molta maduresa. Anem a veure com és capaç de processar el Barcelona aquesta frustració, però és un equip madur i normalment sembla preparat per als grans desafiaments", ha afirmat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut