Vox canvia un quadre a favor de la igualtat per un del rei a l'Assemblea de Madrid
José Ignacio Arias, de Vox, penja el retrat del rei Felip VI al seu despatx de l'Assemblea de Madrid
Madrid

Vox canvia un quadre a favor de la igualtat per un del rei a l'Assemblea de Madrid

Es tracta del "primer acte" de la formació d'extrema dreta, que pren possessió del despatx de la tercera vicepresidència, abans ocupat per Podem

Actualitzat

El vicepresident tercer de la mesa de l'Assemblea de Madrid, el diputat de Vox José Ignacio Arias Moreno, va prendre aquest dimarts possessió del seu despatx. Allí va fet el "primer acte institucional" del seu grup: penjar la foro del rei Felip VI. 

La fotografia del monarca va substituir el quadre a favor de la igualtat on es llegia "Tots som iguals davant la llei", que tenia l'anterior ocupant del despatx, un diputat de Podemos.

Un altre diputat de Vox a l'Assemblea madrilenya, Jaime de Bereguer, va gravar i publicar a twitter el que va qualificar de "primer acte" del partit d'extrema dreta, en mig de la celebració dels seus companys de grup.

 


En el vídeo es pot sentir també el diputat Jaime de Berenguer dient : "Hem posat el rei al lloc que es mereix".

En un altre tuit afegeix que "a Espanya posar el retrat del Cap de l'Estat al teu despatx institucional i és revolucionari". 

Més enllà que es penjés un retrat del rei, ha estat el fet que s'hagi substituït el quadre on es llegia una frase a favor de la igualtat, el què ha provocat més reaccions a la xarxa.
 

 


Diputats de Vox despenjant el quadre on hi diu "Tots som iguals davant la llei"

 


En aquest sentit en un altre tuit, de Berenguer agraeix irònicament la difusió de les imatges que n'ha fet Podemos, i assegura que "Allí on hi hagi Vox substituirem el populisme per Estat de Dret i Constitució", destacant el simbolisme d'aquesta acció.

ARXIVAT A:
VoxExtrema dretaComunitat de Madrid
Anar al contingut