Madrid

Volkswagen demana disculpes per carta als seus clients per l'escàndol dels motors dièsel alterats

La filial espanyola de Volkswagen assegura que només els vehicles amb motor del tipus EA 189 han estat alterats i que les irregularitats no afecten la seguretat dels vehicles

RedaccióActualitzat

Volkswagen Espanya demana disculpes per carta als seus clients per "haver abusat de la seva confiança" i els demana paciència per poder posar en marxa les mesures tècniques necessàries per arreglar els vehicles. Al comunicat enviat als seus clients, Volkswagen assegura que assumirà tota la responsabilitat i els costos derivats de les mesures que s'hagin d'aplicar.

La circular que s'ha enviat als propietaris de vehicles Volkswagen assegura que les irregularitats que s'han detectat als vehicles dièsel només estan relacionades amb les emissions contaminants i no afecten la seguretat.

Volkswagen Espanya assegura que els nous vehicles amb motor dièsel Euro8 disponibles a la Unió Europea compleixen tots els requisits legals i les normes ambientals i concreta que el software que altera les emissions de gasos contaminants és només el dels motors del tipus EA 189.

La companyia informa els seus clients que assumirà tota la responsabilitat i els costos derivats de les reparacions tècniques que s'hagin de fer als vehicles. Volkswagen adverteix, però, que aquest procés portarà temps i demana paciència als clients.

La circular que s'ha enviat als clients de Volkwagen assegura que els vehicles són "absolutament segurs i aptes per a la circulació". La filial espanyola de la companyia automobilística alemanya indica que les irregularitats detectades a les emissions contaminants dels seus vehicles dièsel es resoldran amb agilitat i transparència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut