Futbol

Víctor Valdés no descarta provar noves experiències en altres equips fora del Barça

Víctor Valdés, que finalitza contracte al Barça el 30 de juny del 2014, no descarta canviar d'aires i provar "altres cultures i un altre tipus de futbol" en la recta final de la seva carrera. Al contrari que Puyol, Messi i Xavi, que recentment han renovat els contractes amb el Barça amb el propòsit de retirar-se de blaugranes, Valdés no té tan clar que el seu futur segueixi estant al Camp Nou.

Actualitzat
Víctor Valdés, que finalitza contracte amb el Barça el 30 de juny del 2014, no descarta canviar d'aires i provar "altres cultures i un altre tipus de futbol" en la recta final de la seva carrera. Al contrari que Puyol, Messi i Xavi, que recentment han renovat els contractes amb el Barça amb el propòsit de retirar-se de blaugranes, Valdés no té tan clar que el seu futur segueixi estant al Camp Nou.

Quan acabi el seu actual contracte, Valdés tindrà 32 anys i, com ell mateix ha apuntat, "la porteria del Barça és complicada en tots els sentits" i ell ja fa "molts anys" que aguanta la pressió que suposa defensar-la.

Aquesta temporada han tornat a refermar les crítiques, per algunes actuacions irregulars, però el porter de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) assegura que, a aquestes altures de la seva carrera, ja no l'afecten aquest tipus de coses. "Ja no em sorprèn res. Sempre s'ha dubtat de mi. És la tònica de sempre. La nostra posició és molt sucosa per ser criticada i aquí les he vistes de tots els colors. Però jo sempre he dit que, de la porteria del Barça, només en pot opinar el que ha estat aquí a sota", ha manifestat.

Valdés ha valorat el retorn a la feina del defensa Éric Abidal, després de superar un trasplantament de fetge, i de Tito Vilanova, que recentment va ser operat per segona vegada d'un tumor a la glàndula paròtide. "Són dos exemples per a tots, com a persones i companys, ens ho demostren cada dia i ens donen molta força i energia per seguir temporada rere temporada aconseguint èxits", ha destacat el porter català.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut