Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Eivissa

Una quarta part de la població d'Eivissa es manifesta contra la construcció d'autovies

Eivissa va viure ahir a la tarda la manifestació més multitudinària de la seva història. Segons la policia local, unes 22.000 persones -xifra que representa una quarta part de la població total de l'illa- es van manifestar per demanar al govern balear que reconsideri l'actual pla d'autopistes, que preveu construir tres grans autovies.

Actualitzat
Diversos col·lectius de l'illa s'oposen a l'autopista que vol construir a l'illa d'Eivissa el govern del popular Jaume Matas i, de moment, han aconseguit paralitzar les obres. Els veïns i l'oposició consideren que aquest macroprojecte destrueix el territori i demanen que la inversió es destini a millorar la xarxa viària existent. Tot i que no hi va haver incidents, a la marxa hi havia una forta presència policial. I és que, des de fa tres setmanes, se succeeixen els incidents, sobretot als trams de les autopistes on les obres ja han començat. Els organitzadors van repartir entre els participants fullets amb la cançó "L'estaca", de Lluís Llach, que es va acabar convertint en l'emblema de la manifestació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut