El regidor de medi ambient rural de Deltebre amb la portaveu d'Ecologistes en Acció, Annelies Broekman, durant la roda de premsa.
Deltebre

Una marxa de 800 quilòmetres per denunciar els problemes socioambientals de la conca de l'Ebre

Una seixantena de simpatitzants d'Ecologistes en Acció està recorrent més de 800 quilòmetres des de fa gairebé 20 dies per denunciar els problemes socioambientals que afecten la conca de l'Ebre. Ahir van arribar a Flix. Han travessat pedalejant fins a set comunitats per on passa l'Ebre i han portat a terme tot tipus d'accions per promoure la reflexió entorn el riu, com ara la contaminació de les aigües o l'acció dels embassaments. Consideren que una adequada sedimentació faria que la mar deixés de guanyar terreny al Delta.

Actualitzat
La portaveu d'Ecologistes en Acció, Annelies Broekman, ha explicat que el delta de l'Ebre és una zona "molt vulnerable" al canvi climàtic i per això "la ciutadania se sent més propera al problema". Broekman ha destacat que el canvi climàtic pot tenir un impacte molt gran sobre el Delta i ha proposat com a solució "adaptar l'ús del territori als canvis i dinàmiques naturals".

El viatge acaba aquest cap de setmana a Deltebre.

Anar al contingut