Barcelona

Una gran pinya castellera amb milers de persones per anunciar La Marató 2019

El director de la Fundació La Marató, Lluís Bernabé, ha explicat que més de 3 milions de persones participen durant l'any a La Marató

RedaccióActualitzat

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d'aquest any es dedicarà a les malalties minoritàries. Per escalfar motors, aquest matí s'ha gravat l'espot promocional a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Un espot que aquest any és especial perquè hi participen 5.600 persones.

Aquest any, doncs, la gravació s'ha convertit en un acte multitudinari. S'ha fet la pinya castellera més gran mai vista i els participants s'hi havien inscrit a través de la pàgina de TV3 o de diverses colles castelleres.

 

 

Molts d'ells tenen alguna de les malalties minoritàries a les quals està dedicada La Marató del 2019. Les colles castelleres són les que han guiat la construcció d'aquesta gran pinya, el moment més espectacular de l'anunci.

 

El director de la Fundació La Marató, Lluís Bernabé, ha explicat que més de 3 milions de persones participen durant l'any a La Marató i ha destacat la importància del seu gest.

"Aquests tres milions de persones el que fan bàsicament és participar durant tot l'any fent possible no només una recaptació, sinó una divulgació, una sensibilització a les escoles, a les universitats i fent activitats. Només a les activitats hi ha un milió de persones que hi participen."

 

 

 

400.000 persones amb malalties minoritàries a Catalunya

Les malalties minoritàries són aquelles que afecten un màxim de 5 persones de cada 10.000. Hi ha descrites unes 7.000 malalties minoritàries diferents i es calcula que afecten unes 400.000 persones a Catalunya. La Marató d'aquest any es farà el 15 de desembre.

ARXIVAT A:
La MaratóSalut
Anar al contingut