Mauricia Ibáñez, poc després de tenir els bessons, als 64 anys
Mauricia Ibáñez, poc després de tenir els bessons, als 64 anys
Burgos

Una família d'acollida per als bessons de la dona que els va tenir als 64 anys

Ja li van treure la tutela d'una altra filla que havia tingut als 58 anys, també després d'inseminar-se als Estats Units

Actualitzat

Els serveis socials assignen una família d'acollida als bessons que va tenir als 64 anys una dona de Burgos, mentre no es resolgui el recurs que ha presentat la mare.

Una família d'acollida es farà càrrec a partir d'aquest dimarts dels nens, d'un any, després que els serveis socials li'n retiressin la tutela fa un any en haver trobat indicis de desprotecció dels menors.

La mare dels nens, ara de 65 anys, va tenir els bessons, un nen i una nena, a Burgos fa un any, després de sotmetre's a una inseminació artificial als Estats Units.

 

 

El Jutjat de Família de Burgos ha de resoldre aquest dimarts el recurs presentat per la mare dels nens, en contra la resolució que li va treure la tutela dels nens poc després de néixer.

Des d'aleshores, els menors han estat en un centre d'acollida. Ara una família se'n farà càrrec i aquest acolliment es mantindrà o no a partir de la decisió que prengui el jutge.

 

Una altra filla als 58 anys

Quan va tenir els bessons ja li havien tret la tutela d'una altra filla que va tenir als 58 anys, amb el mateix procediment. La nena, que ara té 7 anys, viu al Canadà a càrrec d'una neboda.

Els serveis socials li va retirar la tutela de la nena quan tenia 4 anys perquè presentava signes de desprotecció, mala higiene i aïllament, i no estava escolaritzada.

 

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut