Rintelin

Una família alemanya decora la casa amb 350 arbres de Nadal i bat el rècord mundial

La casa de la família Jeremin està plena a vessar de decoració nadalenca per habitacions i passadissos

Actualitzat

No es tracta de cap botiga de decoració nadalenca, sinó que és un domicili particular, a Rinteln, a la Baixa Saxònia, a Alemanya, farcit d'arbres de Nadal des de l'entrada fins a l'última habitació de la casa. En total, 350 arbres, tots decorats de manera diferent amb més de 300 tires de llums i unes 10.000 boles de Nadal.

No hi ha dos arbres iguals, amb una gran varietat de colors i temes festius: superherois, cares somrients, fruites i molt més. El jutge ha tingut força feina a comptar tots els arbres... 

 

 

Una performance nadalenca que ha fet que la família Jeromin hagi batut un rècord mundial, que ha certificat un jutge de l'Institut Alemany dels Rècords.

"És el rècord mundial d'arbres de Nadal decorats en un sol lloc. El lloc, en aquest cas, és la casa de la família Jeromin. I he comptat 350 arbres de Nadal decorats a la casa. I és clar, és un rècord per nosaltres. Ningú al món té tants arbres de Nadal decorats a casa."

En rebre el certificat, Thomas Jeromin ha explicat que no es tractava de batre el rècord.

"Per mi mai s'ha tractat del rècord, es tracta de la decoració de Nadal... Per descomptat que el rècord és una cosa divertida, però es tractava de decorar la casa de Nadal."

L'any passat la família en va col·locar 316 arbres i ja pensa en el Nadal del 2020 per a posar-ne més.

ARXIVAT A:
Nadal
Anar al contingut