El tren estavellat contra un edifici a Estocolm, a Suècia
El tren estavellat contra un edifici a Estocolm, a Suècia (Foto: Reuters)
Suècia

Una dona roba un tren fora de servei i s'estavella contra un edifici a Estocolm

La dona ha conduït el tren diversos quilòmetres fins a l'estació final del trajecte, però no ha aconseguit frenar a temps, s'ha saltat la barrera i ha acabat estavellant-se contra un edifici. A banda de la dona, ningú més ha quedat ferit.

RedaccióActualitzat
Ensurt a Suècia després d'un curiós accident de tren que ha acabat sense víctimes. Els fets han passat de matinada quan una dona de fer feines ha decidit agafar un tren de rodalies que estava aturat en una estació de l'est d'Estocolm, fora de servei, i s'ha posat a conduir-lo per motius que encara no se saben.

La dona ha viatjat durant diversos quilòmetres fins a l'estació final del trajecte, la de Saltsjöbaden, però no ha aconseguit frenar a temps, s'ha saltat la barrera i ha acabat estavellant-se contra un edifici.

Els equips de rescat han trigat dues hores a treure la dona, que ha quedat atrapada a la cabina i l'han traslladat en helicòpter a un hospital. En el moment de l'impacte, hi havia cinc persones membres de tres famílies dormint en el bloc de pisos que no han resultat ferides.

Per contra, han tingut danys considerables tant el tren com l'edifici, segons ha explicat la policia, que ara investiga els motius de tot plegat.
Anar al contingut