LactApp
LactApp

Una app catalana dedicada a l'ajuda a la lactància, seleccionada per Apple

Apple ha seleccionat 11 aplicacions de tot el món per formar part del seu primer campus d'emprenedores, dirigit a empreses de dones i per a dones

Actualitzat

L'aplicació mòbil catalana LactApp, dedicada a l'ajuda a la lactància, ha estat una de les 11 de tot el món seleccionades per Apple per formar part del seu primer campus d'emprenedores, dirigit a empreses de dones i per a dones. 


Es tracta d'una aplicació de dues assessores de lactància catalanes que respon 35.000 dubtes de mares cada setmana. Alba Padró, una de les fundadores, explica que l'app "és capaç de donar respostes personalitzades" gràcies a la informació donada per les mares i la intel·ligència artificial que porta sis mesos funcionant:

"Estem resolent 35.000 consultes setmanals de manera totalment autònoma, ho fa l'aplicació. I, a part, la intel·ligència artificial està començant a classificar unes 2.000 consultes en aquest temps que portem."

 

 

L'aplicació ofereix consells de tot tipus sobre una trentena de temes diferents relacionats amb la lactància. Ara, el fet d'haver estat seleccionada per Apple els permetrà millorar encara més l'eina aprofitant l'experiència de la companyia. Padró explica que és "un somni fet realitat" que els permetrà implementar "les idees que tenim al cap":

"És increïble, és un somni fet realitat el fet de poder treballar amb els enginyers d'Apple; poder revisar, millorar i implementar les idees que tenim al cap... és un regal i una experiècia meravellosa."

"Estarem dues setmanes treballant sobre l'applicació i dins l'aplicació amb tot el que nosaltres tenim al cap i tot el que ells ens poden aportar des de fora, que és una mirada nova, una mirada fresca i tota la seva tecnologia."


Les responsables de LactApp ja tenen, però, algunes idees de futur, com ara crear una aplicació similar per a professionals o incorporar tècniques d'imatge perquè les mares puguin enviar una foto per poder resoldre cada cas de manera encara més personalitzada.

ARXIVAT A:
Apple
Anar al contingut