Un mort en un xoc entre tres motos a la Roca del Vallès
L'accident va passar al quilòmetre 8, just abans d'entrar al túnel de Parpers (Google Street View)
La Roca del Vallès

Un mort en un xoc entre tres motos a la Roca del Vallès

Aquest any han mort 9 persones a la xarxa interurbana de Catalunya

Actualitzat

Un motorista que va quedar ferit crític aquest diumenge al matí en un xoc a la C-60 a la Roca del Vallès, al Vallès Oriental, ha mort aquesta matinada. Per causes que encara s'investiguen, hi va haver un accident amb tres motocicletes implicades.

La víctima, un veí de l'Hospitalet de Llobregat de 26 anys, havia estat traslladat en un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Pau després de quedar ferit de molta gravetat.

L'accident va passar aquest diumenge cap a les 11 del matí al quilòmetre 8 de la C-60, en direcció Mataró i just abans d'entrar al túnel de Parpers, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un altre motorista va quedar ferit de menys gravetat i el van evacuar en ambulància a l'Hospital de Granollers.

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra també van treballar en l'accident, que va provocar el tall de la C-60 en sentit nord durant prop d'una hora.

Amb aquesta víctima, són 9 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any, per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, els recursos existents, informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut