Barcelona

Un joier mor a Barcelona apunyalat durant un atracament

El propietari d'una joieria de Barcelona ha mort aquest dissabte a la tarda després de rebre diverses punyalades quan dos individus intentaven atracar el seu establiment. Ja fa temps que el Gremi de Joiers de Catalunya reclama més vigilància i canvis legals per frenar la reincidència dels atracadors. En els 9 primers mesos d'aquest any, hi han hagut 220 robatoris a joieries catalanes, gairebé els mateixos que durant tot l'any passat.

Actualitzat
L'atracament mortal ha tingut lloc cap a un quart d'una del migdia en un establiment situat al número 65 de la rambla de Guipúscoa, fent cantonada amb el carrer Selva de Mar. Lorenzo, el cambrer d'un bar situat al costat de la joieria, explica que els fets han passat molt ràpid. "Un veí m'ha demanat que avisés la policia perquè estaven robant a la joieria, i de seguida he vist com dos homes sortien i se n'anaven en una motocicleta".

El propietari de la joieria ha mort a l'hospital Clínic com a conseqüència de la ferides provocades per una arma blanca durant l'intent d'atracament. L'establiment ja havia patit robatoris anteriorment.

Els Mossos d'Esquadra busquen dos homes com a presumptes autors de l'assassinat i han decretat secret de sumari.

Els veïns del barri de la Verneda, afectats per la mort del joier, han dipositat flors i espelmes en memòria de la víctima.

Aquest no ha estat l'únic atracament a una joieria d'aquest dissabte a Barcelona. En un establiment de l'avinguda Pau Casals han entrat tres atracadors -un amb arma de foc i els altres dos amb malls- per rebentar els aparadors i endur-se'n joies i rellotges de gran valor.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut