Un incendi crema la nau de Rifacli, a Montblanc, i afecta dos magatzems més
El foc crema des d'aquest dilluns a la nit un magatzem de pastisseria d'uns 1.000 m2 (Bombers)

Un incendi crema el magatzem de Rifacli, a Montblanc, i afecta dues naus més

El sostre de dues naus de l'empresa s'ha ensorrat mentre que un basar i una fusteria veïnes s'han cremat del tot i un magatzem municipal ha quedat afectat

RedaccióActualitzat

La teulada de dues naus afectades per l'incendi en un magatzem de Montblanc, a la Conca de Barberà, s'ha ensorrat mentre els bombers treballaven per extingir el foc.

Fins a 18 dotacions dels Bombers han treballat per poder extingir l'incendi que ha afectat tres naus de l'empresa Rifacli. L'incendi va començar aquest dilluns a la nit en el  magatzem de l'empresa de pastisseria d'uns 1.000 m2 i es va propagar ràpidament cap a les naus adjacents amb què comparteix paret mitjana.


Els efectius han revisat les cobertes d'altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre foc.

Dues plantes on hi havia un basar i una fusteria han quedat totalment cremades. A l'altra banda, un magatzem municipal ha sofert danys, però els bombers n'han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s'hi guardaven.

En l'incendi també hi han treballat efectius de la policia local i dels Mossos d'Esquadra, que han fet el control dels accessos al polígon. A més, s'han desplaçat al lloc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, però no hi ha hagut cap persona ferida.

Les causes encara s'estan investigant.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut