Detenen tres joves per la violació en grup d'una dona a Màlaga
L'ha detenció l'ha feta la Policia Nacional (Europa Press)

Un home de 28 anys mata la mare a Saragossa i se suïcida

Els fets han tingut lloc a la tarda durant una forta discussió, i el Grup d'Homicidis de la Prefectura Superior d'Aragó s'ha fet càrrec del cas

Agències / RedaccióActualitzat

Un noi de 28 anys ha matat aquest dijous la seva mare, de 54, al seu domicili de Saragossa. Després s'ha tret la vida llançant-se des d'un quart pis, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional.

Els fets han passat aquest dijous a la tarda al passatge de Las Cigüeñas, a prop del carrer Miguel Servet de la capital aragonesa.

Una veïna havia trucat la Policia Nacional alertant d'una forta discussió al domicili. El Grup d'Homicidis de la Prefectura Superior d'Aragó s'ha fet càrrec de la investigació.

On demanar ajuda

Les dones que creguin que estan patint violència per part de la seva parella o exparella tenen diversos recursos per demanar ajuda.

Hi ha el telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències; és gratuït; no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112.

Des de l'abril del 2021 també funciona el WhatsApp 601 00 11 22 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

ARXIVAT A:
Policia NacionalPolicial
Anar al contingut