Un home mata un vianant a Villejuif, prop de París, i és abatut per la policia

L'atacant també ha ferit dues persones, una d'elles greu, amb un ganivet

Actualitzat

La policia francesa ha abatut un home a la ciutat de Villejuif, a 7 km de París, després que hagi atacat amb un ganivet diversos vianants en un parc públic, segons ha anunciat la prefectura de policia.

A conseqüència de l'atac hi ha una persona de 56 anys morta i dues de ferides, una d'elles greu.

De moment no s'ha informat de les circumstàncies de l'atac, però l'home, Nathan C., de 22 anys, patia problemes psicològics.

Els mateixos vianants han alertat la policia, que ha intentat que l'home s'aturés. Però com que no els feia cas, els agents l'han abatut.

Artificiers de la policia també s'han desplaçat al lloc davant la sospita que l'home neutralitzat portava un cinturó d'explosius, cosa que ha estat descartada posteriorment.

La policia ha demanat per Twitter que s'eviti la zona del parc perquè hi ha una investigació en marxa.


Segons els primers indicis, l'agressor hauria apunyalat diverses persones al parc Hauts de Bruyères poc abans de les 14.00, hora local, i, posteriorment, s'hauria dirigit cap a un centre comercial del veïnat de l'Hay-les-Roses amb la intenció de continuar l'atac.

El secretari d'estat de l'Interior, Laurent Nuñez, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per donar suport a les víctimes i als cossos de seguretat.

La fiscalia de Créteil ha assumit de moment la investigació dels fets, i no la fiscalia antiterrorista, tot i que no es descarta que això pugui succeir en les pròximes hores.

 

 

Aquest atac es produeix mentre França viu sota una amenaça terrorista constant. L'onada d'atacs jihadistes que han afectat el país des del 2015 ha deixat un total de 255 morts.

 

 

Pocs dies abans del cinquè aniversari de l'atemptat de Charlie Hebdo

Aquest atac arriba pocs dies abans del cinquè aniversari dels atemptats contra Charlie Hebdo i l'Hiper Cacher, el gener del 2015.

ARXIVAT A:
França
Anar al contingut