Alcorcón

Un dona atropella un grup d'escolars a Alcorcón

Fins a tretze persones van quedar ferides, entre elles algun menor, quan una conductora va perdre el control del seu vehicle a Alcorcón. La dona va atropellar diverses persones i un grup d'escolars. Per sort, ningú ha quedat ferit greu i només una dona presenta un traumatisme cranioencefàlic moderat. La majoria de ferits van ser atesos al mateix moment i van poder marxar a casa. Sis persones han estat hospitalitzades en estat lleu per cops i contusions.

Actualitzat
Diverses persones, entre les quals un grup d'escolars, han estat atropellades a Alcorcón per una dona que va perdre el control del seu vehicle. Els serveis sanitaris i Protecció Civil han hagut de traslladar sis persones a l'hospital d’Alcorcón, entre les quals es troba la dona amb ferides més greus. Els pares d’una nena l'han portat a l'hospital de Móstoles, però tampoc està greu. Finalment, sis més han estat ateses pels serveis mèdics al lloc de l'accident i han rebut l'alta al cap de poc.

L'accident s’ha produït de matinada, al carrer Pablo Iglesias, al costat del col·legi Alba, quan els escolars es disposaven a anar a l'aeroport de Barajas per un viatge.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut