Captura del vídeo que s'ha difós a les xarxes socials

Un cotxe envesteix un grup de ciclistes en una marxa pro-Palestina a Madrid

El conductor, que es va lliurar després de fugir, va causar ferides lleus a 5 persones i una altra va haver de ser traslladada a l'hospital

Actualitzat

Un cotxe va atropellar aquest dijous un grup de ciclistes que feien una marxa a favor de Palestina a Madrid. Cinc persones van resultar ferides lleus, mentre que una sisena va ser traslladada a l'hospital, segons informa el servei d'emergències mèdiques de Madrid. Els fets van passar poc abans de dos quarts d'onze de la nit.

Els ciclistes circulaven per carrers cèntrics de la ciutat per la Bicicrítica, una marxa mensual que surt des de Cibeles i que reivindica, l'últim dijous de cada mes, més espai públic per a les bicicletes. En aquesta ocasió, dedicaven la bicicletada a favor de Palestina quan, de sobte, un cotxe de color gris va irrompre al carrer atropellant tots els que eren al seu pas. 


El conductor, que en un primer moment va fugir, es va entregar més tard a la policia.

El partit Més Madrid ha condemnat a la xarxa social X "l'atac despietat" als ciclistes:

"El nostre ferm rebuig a aquest atac despietat durant la #bicicrítica. Seguim amb atenció la investigació i desitgem que els ferits es recuperin aviat. Madrid ha de ser un lloc segur per circular-hi amb bicicleta."


El conductor s'entrega a la policia

El conductor del vehicle, que va fugir després d'atropellar els ciclistes, va acudir més tard a la comissaria de la Policia Nacional del barri madrileny d'Hostaleza. Se l'investiga per un delicte contra la seguretat viària. Va donar negatiu al control d'alcoholèmia.

Per la seva banda, l'investigat va posar una denúncia contra els ciclistes perquè diu que alguns van agredir-lo a ell i la seva parella i van donar cops al cotxe.

Fonts policials han assegurat que l'atropellament no va tenir res a veure amb la reivindicació de la marxa a favor de Palestina.

ARXIVAT A:
MobilitatComunitat de Madrid
Anar al contingut