Cotxe del detingut
Cotxe del detingut
La Jonquera

Un conductor begut xoca amb una moto, fuig i s'estimba contra un cotxe a l'N-II

En la prova d'alcoholèmia va donar positiu, amb una taxa d'alcohol que superava el doble de la permesa

RedaccióActualitzat

Detenen un conductor de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i de forma temerària.

El noi va provocar dos accidents de trànsit a la Jonquera, a l'Alt Empordà. El primer xoc va ser amb un motorista i el segon amb un altre cotxe.

Xoca contra una moto i fuig

Els Mossos van rebre l'alerta del primer sinistre i quan la patrulla de trànsit va arribar al lloc dels fets només hi van trobar la motocicleta. El vehicle havia fugit. Els agents van iniciar la recerca del vehicle evadit.

El mateix cotxe s'estimba contra un altre turisme

Poc després, una altra patrulla de la Jonquera es va trobar amb un altre accident a l'N-II. S'havia produït un xoc entre dos turismes.

Els Mossos van comprovar que un dels vehicle implicats coincidia amb la descripció del cotxe que s'estava buscant com a responsable del primer accident.

Detingut sota els efectes de l'alcohol

Els Mossos van observar que el conductor del vehicle que havia provocat els dos accidents presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. En la prova d'alcoholèmia va donar positiu, amb una taxa d'alcohol que superava el doble de la permesa. Els agents el van detenir i van immobilitzar el vehicle.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i va sortir en llibertat provisional.

Anar al contingut