Un ciclista grava com un cotxe gairebé l'atropella

Ha passat a Balaguer, a la C-53. El ciclista ha denunciat el conductor

RedaccióActualitzat

Va passar aquest dimecres a la C-53 a Balaguer: un ciclista circulava per la carretera a l'alçada d'un desviament, quan un cotxe a gran velocitat va passar fregant-lo per abandonar la carretera.

 

El ciclista portava una càmera incorporada a la bicicleta que va gravar el quasiatropellament amb tota claredat, ha penjat les imatges a les xarxes socials, i s'han fet virals.

 

El ciclista, que es diu Albert Massana, diu que no és la primera vegada que li passa:

"Va donar la casualitat que estava gravant i aquesta vegada ho he pogut demostrar. Són moltes les vegades que ens han passat coses així. Vaig veure que portava l'intermitent posat i vaig continuar i ja està, i de sobte em vaig quedar una mica bloquejat, en el moment que em va tocar, li vaig plegar el retrovisor."

"En el moment de l'impacte em vaig emprenyar molt i anava emprenyat, i, en veure que l'home parava, que va baixar, era un home de 85 anys em va saber fins i tot greu, però crec que és una cosa que s'ha de denunciar."

 

En l'impacte Massana, veí de Puigverd de Lleida, al Segrià, es va fer una petita ferida a la mà.

 

Massana ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que han identificat el conductor del cotxe i han obert diligències per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut