Un càsting endarrerit per la pandèmia: 1.000 aspirants a cantar sota la pluja
Els finalistes del càsting de "Cantando bajo la lluvia", aquest dijous a Barcelona

Un càsting endarrerit per la pandèmia: 1.000 aspirants a cantar sota la pluja

"Cantando bajo la lluvia" és el tercer projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix i suposa una oportunitat per a centenars de ballarins de formar part del cos de ball

RedaccióActualitzat

Aquesta setmana s'ha fet a Barcelona el càsting per escollir els ballarins que participaran en la versió teatral de la pel·lícula clàssica "Cantando bajo la lluvia".

S'hi han presentat un miler de candidats procedents d'arreu d'Espanya per als 11 llocs del cos de ball de l'obra, i 30 finalistes han participat en l'última fase del càsting.

 

És un projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix, que els últims anys han portat a terme amb èxit dos altres musicals de gran format, "La tienda de los horrores" i "La jaula de las locas".

Aquest últim va ser l'únic musical d'aquest tipus que va atrevir-se a aixecar el teló durant la pandèmia, malgrat les incerteses i les restriccions, i ara han gosat engegar un nou projecte.

Aquest nou musical es va anunciar a finals de juliol amb la previsió d'estrenar-lo l'octubre vinent, els actors principals es van escollir a la tardor, i ara, amb un cert retard, s'ha escollit el cos de ball.

TV3 hem anat a veure el càsting d'aquest cos de ball i n'hem fet aquest reportatge on els responsables expliquen el projecte, i els aspirants a ballarins els seus somnis i aspiracions:

 


 

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut