Moritz Erhardt. (Foto:The Independent)
Un becari mor després de treballar 72 hores seguides. (Foto:The Independent)
Londres

Un becari que feia pràctiques al Bank of America de Londres mor després d'haver treballat durant 72 hores seguides

Un estudiant alemany, Moritz Erhardt, de 21 anys, que feia pràctiques al Bank of America de Londres, ha mort després d'haver treballat durant 72 hores seguides. Les dures condicions a què les entitats financeres sotmeten alguns estudiants fan que arribin a treballar 14 hores al dia i, fins i tot, 110 hores a la setmana. Els becaris d'aquest banc cobren uns 3.215 euros mensuals.

RedaccióActualitzat
Un estudiant alemany, Moritz Erhardt, de 21 anys, que feia pràctiques al Bank of America Merrill Lynch de la City londinenca, ha mort després d'haver treballat durant 72 hores seguides.

Erhardt estava d'intercanvi a la Universitat de Michigan i treballava com a becari en l'entitat bancària, segons ha detallat "The Independent". L'afany per ser el millor i les exigències de les grans companyies com Bank of America han acabat, finalment, amb la vida d'aquest jove.

Erhardt, a qui només faltava una setmana per completar la beca a l'entitat, pot haver tingut un atac epilèptic a la dutxa de la residència estudiantil on vivia a Londres, segons diferents mitjans citats pel diari britànic.

Els mitjans que s'han fet ressò de l'incident parlen de les dures condicions a què les entitats financeres sotmeten alguns estudiants, que poden arribar a treballar 14 hores al dia i 110 hores a la setmana.

Els becaris del Bank of America Merrill Lynch perceben al voltant de 45.000 lliures (53.570 euros) prorratejades, que equival a unes 2.700 lliures, uns 3.215 euros mensuals.
Anar al contingut