Dones musulmanes protesten contra l'atac a Londres de fa dos mesos (Reuters)
Dones musulmanes protesten contra l'atac a Londres de fa dos mesos (Reuters)

Un atac en ple ramadà "demostra que no respecten ni la vida ni l'islam"

La comunitat musulmana de Londres denuncia un nou atac en ple mes sagrat del ramadà

RedaccióActualitzat

"No respecten ni la nostra vida ni la nostra fe". Així denuncia la comunitat musulmana del Regne Unit el nou atac al cor de Londres. Tot i que encara no s'han identificat els autors ni les motivacions de l'atac, tot apunta a un nou atac jihadista. Així ho entén també el el Consell Musulmà Britànic, que en unes declaracions ha deixat en evidència les suposades motivacions dels terroristes.

El secretari general del Consell Musulmà, Harun Khan, ha estat molt contundent. Ha condemnat els atacs i ha recordat que han passat en ple ramadà, el mes sagrat de l'islam dedicat al dejuni i l'oració:

"Que això passi durant el mes del ramadà, quan molts musulmans estan resant i dejunant, només mostra que aquestes persones no respecten ni la nostra vida ni la nostra fe"

Khan ha mostrat la seva indignació en nom "de tots els musulmans del món":

"Els musulmans de tot el món se senten disgustats i fastiguejats davant aquests covards que un cop més han destruït les vides dels nostres companys britànics"

L'atac a Londres se suma als dos que hi ha hagut a Kabul aquesta setmana. El ramadà va començar el cap de setmana passat. En aquest set dies, els jihadistes han provocat més de 100 morts. I la majoria d'aquestes víctimes són musulmanes. L'atac més mortífer va deixar 90 morts per un atac amb camió bomba a la zona d'ambaixades de Kabul. Disssabte hi va haver un altre atemptat a la capital afganesa amb 12 morts.

 

Anar al contingut