Façana de l'Ajuntament de Castelldefels
Façana de l'Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels

Un acord a 4 forces deixa el popular Manuel Reyes fora de l'alcaldia a Castelldefels

Les candidates de Movem Castelldefels i del PSC compartirien l'alcaldia dos anys cadascuna

RedaccióActualitzat

El PSC, Movem Castelldefels (ICV-EUiA), ERC i Castelldefels Sí Que Pot han arribat a un acord per formar govern a l'ajuntament d'aquesta localitat del Baix Llobregat i arrabassar l'alcaldia al PP. Aquest acord de govern farà fora de l'alcaldia el popular Manuel Reyes.

El pacte encara no està signat, però tot indica que la candidata del PSC, Maria Miranda, i la de Movem Castelldefels, Candela López, podrien compartir l'alcaldia dos anys cadascuna.

Demà dissabte serà investida alcaldessa de la ciutat Candela López, que està previst que ostenti el càrrec fins al 2017, quan serà rellevada per la cap de llista socialista fins al final del mandat.

CiU, que també ha entrat en les negociacions per explorar un pacte alternatiu a Reyes, es mantindrà a l'oposició però donarà suport dissabte a la candidata de Movem Castelldefels i oferirà estabilitat al govern de coalició.

El PP va ser la força més votada a Castelldefels a les eleccions del passat 24 de maig amb 8 regidors, lluny dels 13 que suposen la majoria absoluta. El PSC va aconseguir 4 regidors, els mateixos que Movem Castelldefels. La quarta força política és ERC amb 3 regidors i la segueix Castelldefels Sí Que Pot amb 2.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut