Donald Trump es mira les sabatilles que ha presentat a Filadèlfia (Reuters)

Trump ven vambes a 399 dòlars per pagar les multes que li ha posat la justícia

L'expresident ha presentat les sabatilles "Never Surrender", és a dir, "No et rendeixis mai"

Donald Trump tenia una sorpresa preparada per respondre a la multa milionària que haurà de pagar. El candidat a les primàries republicanes ha presentat unes vambes, amb el nom de "Never Surrender", "No et rendeixis mai".

Ho ha fet l'endemà de ser condemnat a pagar 355 milions de dòlars per inflar el valor de les seves propietats. A més, fa dues setmanes també va rebre una altra condemna de 83 milions de dòlars per difamar l'escriptora i periodista E. Jean Carroll, que el va denunciar per violació el 2019. Això suma un deute de 438 milions de dòlars, més de 400 milions d'euros, a banda d'altres causes que té pendents.

Les vambes de Trump no són discretes ni barates. Costen 399 dòlars, són daurades, amb motius de la bandera nord-americana i porten davant la seva inicial: la T.

Les sabatilles costen 399 dòlars (Europa Press)

El candidat a les primàries republicanes ha fet la presentació en una convenció de sabatilles que es feia a Filadèlfia, a Pensilvània. Hi ha hagut molta expectació i divisió d'opinions entre els assistents, amb mostres de suport i esbroncades, segons la premsa local. 

Aquest nou negoci coincideix en un moment delicat financerament, per les multes que alguns consideren que el poden arruïnar.

L'estiu passat, els processos judicials oberts contra Donald Trump es van convertir en una importantíssima font d'ingressos per a la campanya de l'expresident nord-americà, que vol tornar a la Casa Blanca el gener del 2025.

En 48 hores, Trump va treure 7 milions de dòlars per a la seva campanya gràcies al marxandatge que va fer del seu pas per una presó d'Atlanta, tot just vint minuts per ser fitxat i pagar la fiança per sortir en llibertat provisional com a acusat de voler alterar els resultats electorals a l'estat de Geòrgia.

 

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsTrump
Anar al contingut