Campament dels indignats de Nova York cobert de neu.
El fort temporal de neu ha afectat la zona nord-est dels EUA.
Nova York

Tres persones mortes a causa d'un temporal de neu que assetja el nord-est dels EUA

Tres persones han mort aquest dissabte a causa de les fortes nevades al nord-est dels Estats Units. El temporal ha deixat, a més, dos milions de persones sense corrent elèctric i centenars de vols a terra.

RedaccióActualitzat
Una de les víctimes mortals ha estat un home de 84 anys a Temple, a l'estat de Pennsilvània, quan un arbre va caure sobre casa seva. La segona persona morta aquest dissabte es va registrar a Hebro (Connecticut), quan era al seu vehicle particular. La tercera i última víctima mortal comptabilitzada fins ara va ser a Springfield, a l'estat de Massachusetts. Un home d'uns 20 anys va morir després d'ignorar les barreres col·locades per la policia que alertaven de pals elèctrics i barreres de seguretat metàl·liques enderrocades.

Alhora, els estats de Connecticut, Nova York, Nova Jersey i Massachusetts han fet declaracions d'emergència i, com a conseqüència, tots els vols nacionals que afecten els esmentats estats han estat cancel·lats de manera temporal.

I l'anomenat "Ocupem Wall Street" a Nova York s'ha trobat aquesta nit amb una inesperada tempesta de neu que ha posat a prova la capacitat de resistència dels acampats. La tempesta de neu d'ahir arriba abans del que és habitual, i això n'ha agafat molts desprevinguts.

Es preveu una millora de les condicions meteorològiques a partir de la nit de diumenge a dilluns.
Anar al contingut