Barcelona

Tres morts i un ferit greu en un incendi al barri de la Barceloneta

L'incendi s'ha produït als baixos on vivien les víctimes, que tenien la llum punxada

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort i una quarta està ferida molt greu a causa d'un incendi que ha començat a les 6 del matí d'aquest divendres al barri de la Barceloneta de Barcelona.

L'incendi s'ha produït als baixos d'un edifici del carrer Grau i Torras, i els bombers han aconseguit treure amb vida la persona ferida greu, que ha estat portada a l'Hospital Vall d'Hebron.

 

El foc ha cremat molt ràpidament i les tres víctimes mortals no han tingut temps de sortir de l'habitatge:

Per apagar el foc hi han anat 10 dotacions de bombers, amb l'assistència de la Guàrdia Urbana, els Mossos i el SEM.


Connexió il·legal a la xarxa elèctrica

També 5 persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum o cremades als pisos superiors de l'edifici. Segons els Bombers de Barcelona, en els baixos on hi ha hagut l'incendi tenien una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

 

El cap de dia dels bombers, Rafael Álvarez, ha afegit que hi han trobat moltes bateries de les que utilitzen els "bicitaxis" per a portar turistes, que podrien haver estat l'origen del foc:

"Nosaltres hem trobat que la llum estava punxada, i hi havia moltes bateries de vehicle tipus motocicleta, que s'estaven carregant. És un espai molt petit, hem vist que estaven ubicades a sota de llits, suposo que per un tema d'espai, i estan els Mossos fent la investigació, però aquesta podria ser una causa probable."


A les 7 del matí els bombers han donat per apagat l'incendi, que no ha afectat l'estructura de l'edifici.

Detall d'un dels vehicles del cos de Bombers de Barcelona (ACN)
ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut