Estat del cotxe després del xoc (Diario de Mallorca)
Mallorca

Tres joves d'entre 22 i 24 anys moren en un accident de trànsit a Mallorca

L'accident ha passat entre les localitats d'Artà i Can Picafort, quan el vehicle ha sortit de la via i ha caigut per un desnivell

RedaccióActualitzat

Tres joves d'entre 22 i 24 anys han mort aquest diumenge al matí quan el cotxe en què anaven ha sortit de la via en un revolt a la carretera entre Artà i Can Picafort.

L'accident ha tingut lloc després que el turisme, un Seat Ibiza, trenqués la tanca de protecció i caigués per un terraplè, impactant contra un arbre.

En la col·lisió els nois han quedat atrapats entre la ferralla i han mort a l'acte. El vehicle ha quedat sinistre total.

Part de la carrosseria a la carretera despresa del Seat Ibiza que conduïen els joves (CCMA)

La velocitat, clau

Segons les primeres hipòtesis, es tracta d'un accident "casual" per la dificultat en la conducció del tram de revolts de la carretera DT.-12.

La Guàrdia Civil de Trànsit sospita també que els joves circulaven a una velocitat superior a la recomanada.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat tres ambulàncies del SAMU 061, agents de la Guàrdia Civil de Trànsit, la Policia Local de Santa Margalida i Bombers de Mallorca per auxiliar els ocupants del cotxe.

Dotacions de la Guàrdia Civil de Trànsit comprovant el perímetre de l'accident (CCMA)

A la seva arribada, els facultatius només han pogut certificar la mort dels tres nois després de requerir la intervenció dels Bombers.

Fonts policials sostenen que, de moment, tan sols s'ha aconseguit identificar dos dels tres nois morts en aquest sinistre.

ARXIVAT A:
Illes BalearsTrànsit
Anar al contingut