Façana de l'Hospital Josep Trueta de Girona, on es va traslladar la víctima de l'apunyalament (ACN/Marina López)

Tres detinguts per apunyalar un jove durant la festa de Santa Coloma de Farners

Els Mossos investiguen l'agressió com un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte d'odi, i el jutjat de guàrdia de la localitat ha prorrogat la detenció dels tres homes

RedaccióActualitzat

El jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners ha decidit prorrogar la detenció dels tres acusats de l'apunyalament d'un jove la matinada d'aquest dissabte. Tots tres detinguts han passat a disposició judicial aquest dilluns i el jutjat ha ajornat la decisió sobre la situació dels acusats a aquest dimarts. 

Els Mossos d'Esquadra van detenir, la mateixa matinada de dissabte, tres persones relacionades amb l'apunyalament. L'agressió es va fer amb arma blanca al voltant del carrer Salvador Espriu, coincidint amb la festa major de la localitat.

L'agredit va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on es troba estable.

La policia catalana investiga els fets com un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte d'odi.

La investigació encara continua oberta.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha emès un comunicat en què ha condemnat els fets.


El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, també han condemnat l'apunyalament de Santa Coloma de Farners durant la festa major de la vila.

Verge ha denunciat que els discursos d'odi "són la legitimació de les agressions" i ha afirmat que "la principal amenaça terrorista en el món avui és l'extrema dreta".


Elena ha assegurat que la conselleria que dirigeix i la policia catalana no deixaran "passar ni un" delicte d'odi.

Anar al contingut