L'actor Alec Baldwin sempre ha defensat la seva innocència per la mort de directora de fotografia Halyna Hutchins d'un tret (Wikimedia Com…
L'actor Alec Baldwin sempre ha defensat la seva innocència per la mort de directora de fotografia Halyna Hutchins d'un tret (Wikimedia Commons)

Tornen a acusar Alec Baldwin d'homicidi involuntari per la mort de Halyna Hutchins

El cas s'havia arxivat a l'abril, però ara la Fiscalia de Nou Mèxic ha tornat a presentar proves que justifiquen la reobertura

RedaccióActualitzat

Gir de guió en el cas per la mort de la directora de fotografia Halyna Hutchins durant el rodatge de la pel·lícula "Rust" l'octubre de 2021 a Nou Mèxic. 

El cas es va arxivar formalment el mes d'abril. L'actor nord-americà Alec Baldwin quedava així lliure de càrrecs per homicidi involuntari després de disparar mortalment una arma d'attrezzo que havia de contenir només bales de fogueig durant el rodatge.

Però ara, just quan fa un any de la primera acusació formal a Alec Baldwin, el fiscal encarregat de la investigació ha tornat a posar l'actor de 65 anys sota l'ull de la justícia. La fiscalia de Nou Mèxic no ha explicat els motius pels quals Baldwin torna a ser el principal inculpat en el cas.

Els càrrecs tornen a ser per homicidi involuntari. La condició d'Alec Baldwin com a protagonista i productor de la pel·lícula, el convertia en màxim responsable del rodatge i, per tant, doblement responsable de l'accident.

L'actor ha defensat sempre la seva innocència. Segons la seva versió, sempre li van assegurar que l'arma era una "pistola freda" i no podia disparar munició real i continua negant que ell fes l'acció de prémer el gallet. Una versió que va desmuntar l'informe forense que va fer l'FBI i que concloïa que va ser l'actor qui va prémer el gallet de la pistola que va matar Halyna Hutchins i va ferir el director de la pel·lícula, Joel Souza.

Un cas policial i judicial que des del seu inici ha captat l'atenció de l'audiència nord-americana i de molts altres països per la popularitat d'Alec Baldwin. Un cas enrevessat on, en un nou gir de la trama digne dels millors guionistes de Hollywood, tot torna a estar com al principi: amb l'actor sospitós i acusat de l'homicidi de l'ajudant de direcció. 

 

ARXIVAT A:
JudicialEstats UnitsCinema
Anar al contingut