Alec Baldwin mata accidentalment una companya de rodatge amb una pistola de fogueig

L'arma disparada per l'actor mata la directora de fotografia, Halyna Hutchins, i fereix greument el director, Joel Souza, durant el rodatge de la pel·lícula "Rust"

Actualitzat

La policia de Santa Fe investiga les circumstàncies de la mort de la directora de fotografia Halyna Hutchins, després de rebre l'impacte d'un projectil disparat per una suposada arma de fogueig.

Qui ha premut el gallet ha estat l'actor Alec Baldwin, protagonista d'un western titulat "Rust", que s'està rodant a Santa Fe, Nou Mèxic.

Fruit dels trets també ha resultat ferit el director de la pel·lícula, Joel Souza, que ja ha estat donat d'alta després de ser traslladat a l'hospital.

Baldwin s'ha presentat voluntàriament a l'oficina del xèrif, i no s'han presentat càrrecs per la seva acció, que de moment s'investiga com a accidental.

 

Així ho ha confirmat el portaveu de l'oficina del xèrif, Juan Ríos: "Estem intentant determinar com i quin tipus de projectil s'utilitzava en aquesta arma, que en principi era d'attrezzo".

El digital Santa Fe New Mexican ha difós dues imatges de l'actor després dels fets.


Una "estrella emergent"

Halyna Hutchins tenia 42 anys i era una directora de fotografia amb projecció a Hollywood. La revista American Cinematographer l'havia catalogat com una "estrella emergent" l'any 2019.

Va néixer a Ucraïna i va créixer en una base militar soviètica situada al cercle polar àrtic. A més de graduada per l'American Film Institute, Hutchins també era llicenciada en periodisme per la Universitat de Kíev.

"Rust" era la setena pel·lícula en què treballava, després d'haver exercit com a periodista per a alguns documentals britànics.

Diversos cotxes de policia al set de rodatge
Diversos cotxes de policia al set de rodatge (Reuters)
ARXIVAT A:
CinemaEstats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut