Moment de la detenció d'una persona participant en la concentració "Recuperem els carrers" a Gràcia
Moment de la detenció d'una persona participant en la concentració "Recuperem els carrers" a Gràcia

Tensió entre policia i manifestants en concentracions anticapitalistes a Barcelona

Almenys una persona detinguda en les concentracions convocades a diversos barris amb el lema "Recuperem els carrers"

Actualitzat

Escenes de tensió entre els Mossos d'Esquadra i els participants en les concentracions "Recuperem els carrers" convocades a diversos barris de Barcelona per demanar que la crisi del coronavirus no la paguin les classes populars i en protesta per la gestió de la sanitat pública.

Segons els Mossos d'Esquadra, diversos agents han anat a les concentracions convocades i han avisat els manifestants que no es podien concentrar per la situació d'estat d'alarma. Els concentrats han defensat que guardaven distància física entre ells.

A Gràcia, els Mossos han fet diverses identificacions i, a la plaça de la Vila, han detingut una noia acusada d'atemptat a l'autoritat. Segons els Mossos, després de negar-se a identificar-se, la noia ha escopit i pegat a un agent.

 

 

A Ciutat Vella, els agents han encerclat els manifestants a la plaça d'Emili Vendrell:

 

 

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha demanat explicacions al govern i ha assegurat que les concentracions s'han fet amb mesures de distanciament. La formació anticapitalista demana que el conseller d'Interior, Miquel Buch, comparegui al Parlament:

 

 

 

ARXIVAT A:
Estat d'alarmaCoronavirus
Anar al contingut