S'han retirat arbres caiguts durant les tempestes que han afectat l'Hospitalet, Viladecans, Sant Cugat del Vallès i Sant Andreu de la Barc…
S'han retirat arbres caiguts durant les tempestes que han afectat l'Hospitalet, Viladecans, Sant Cugat del Vallès i Sant Andreu de la Barca (Bombers)

Les tempestes amb pluja, pedra i vent deixen arbres caiguts i rieres desbordades

Els Bombers han rebut una seixantena d'avisos per les pluges al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat

Actualitzat

Aquest dissabte a la tarda i al vespre hi ha hagut tempestes fortes i irregulars repartides per tot el territori. Xàfecs sovint acompanyats de calamarsa o pedra.

Les precipitacions més abundants s'han registrat al Baix Llobregat, al Vallès Oriental i al Vallès Occidental. Destaquen registres com els 60 litres de Sant Feliu de Codines, els 50,3 litres de Sant Andreu de la Barca o els 35,9 litres de Castellbisbal.

Els carrers de Sant Feliu de Codines baixaven ben plens d'aigua per les pluges acumulades des del migdia:

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut una seixantena d'avisos per les pluges, la majoria concentrats al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat. Gran part de les actuacions han estat per retirar algun arbre caigut o per atendre acumulacions puntuals d'aigua a la via pública.

A Castellbisbal, els Bombers han hagut de rescatar els ocupants de dos vehicles atrapats per l'aigua en un carrer del polígon industrial del Llobregat, sense més conseqüències.

També han haguts d'atendre un grup d'excursionistes que es van veure sorpresos pel temporal quan eren al santuari de Puiggraciós, a Bigues i Riells.

S'han registrat ratxes de vent superiors als 100 km/h al Penedès, l'Alt Camp i l'Anoia. 900 abonats del Pla de Santa Maria i Figuerola del Camp, tots dos a l'Alt Camp, es van quedar sense llum.

Els Bombers també han hagut de retirar arbres que havien caigut a la via sense provocar ferits a Sant Cugat del Vallès, Sant Andreu de la Barca i Viladecans:

A Campdevànol i Ripoll, al Ripollès, ha caigut una pedregada amb pedra de diàmetre superior als dos centímetres: 




ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut