El servei de l'L3 del metro de Barcelona està interromput entre dues estacions

Restablerta l'L3 del metro després de 15 hores tallada per una avaria

Durant el dia el servei ha estat interromput entre les estacions de Lesseps i Vall d'Hebron i el trajecte s'havia de fer amb autobús

Actualitzat

La desconnexió de la catenària ha provocat un gran maldecap a l'L3 del metro de Barcelona. El servei ha estat interromput més de 15 hores i no s'ha pogut recuperar fins a la nit. Ara el servei funciona amb normalitat.

Durant la majoria part d'aquest dimarts, la línia 3 del metro, la verda, no ha funcionat entre les estacions de Lesseps i Vall d'Hebron de Barcelona.

A un quart del vuit del matí hi ha hagut una caiguda de la connexió de la catenària entre les estacions de Vallcarca i Penitents.

Segons han informat fonts de TMB, en el moment de la incidència un comboi amb passatgers ha quedat aturat entre les dues parades. Els viatgers han pogut sortir sense problemes, però des de llavors, no han anat els trens entre les dues estacions.

El tall s'ha ampliat durant poc més de dues hores de Lesseps a passeig de Gràcia per poder retirar el tren que havia quedat sense tensió, ja que és una de les estacions on hi ha canvi d'agulles i els trens podien girar i canviar de sentit. Cap a tres quarts de 12, s'ha restablert la línia fins a Lesseps, i es manté el tall fins a Vall d'Hebron.

A més, aquest vespre també s'ha tallat el tram entre Vall d'Hebron i Diagonal. TMB ha fet l'última revisió de l'avaria i cap a un quart d'onze de la nit ha restablert el servei.


Autobusos plens

TMB ha disposat un servei especial alternatiu amb autobús en el tram afectat durant tot el dia i s'han reforçat les línies convencionals que ja fan aquest recorregut.

Tot i això, alguns autobusos han quedat plens de gent perquè era complicat absorbir la quantitat de viatges i la freqüència dels combois del metro.

Durant el matí els autobusos de la zona de Vallcarca anaven plens arran de l'avaria, malgrat el reforç de combois de TMB (3cat)

 

ARXIVAT A:
MobilitatMetro
Anar al contingut