El director de "Spotlight", Tom McCarthy, recull el premi per la seva pel·lícula
El director de "Spotlight", Tom McCarthy, recull el premi per la seva pel·lícula
Los Angeles

"Spotlight" s'imposa als Spirit Awards, 24 hores abans de la cerimònia dels Oscars

"Spotlight" s'ha endut els premis a la millor pel·lícula, al millor director per a Tom McCarthy, millor guió, millor muntatge i el premi Robert Altman, al millor repartiment

RedaccióActualitzat

"Spotlight" ha estat la guanyadora dels premis Spirit Award del cinema independent, que es consideren l'avantsala dels Oscars. Aquesta producció narra la investigació periodística que va destapar el cas d'abusos sexuals a menors a l'església catòlica de Boston, i s'ha emportat el premi a la millor pel·lícula.

"Spotlight" també s'ha endut els premis al millor director per a Tom McCarthy, millor guió, millor muntatge i el premi Robert Altman, al millor repartiment.

L'Spirit Award al millor actor se l'ha endut Abraham Attah, el nen de "Beasts of no Nation". En la categoria femenina, s'ha imposat Brie Larson, que reforça la seva condició de favorita de cara a l'Oscar pel seu paper a "La habitación".

"Beasts of No Nation" també s'ha emportat el premi al millor actor de repartiment, que l'ha rebut Idris Elba. La millor actriu de repartiment ha estat una transsexual, Mya Taylor, pel seu paper a "Tangerine".
 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut