Àngels Gonyalons, a "L'alegria que passa", de Dagoll Dagom (Gemma Sánchez Bonels / ACN)

Set cites per a set dies: l'agenda cultural que ens proposa Àngels Gonyalons

Hem obert l'agenda d'Àngels Gonyalons, l'actriu de referència del musical català

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto48

Carolina Rosich

Sotscap de Cultura dels Serveis Informatius de TV3

@carolinarosich
Actualitzat

Aquesta temporada, Àngels Gonyalons ha tornat per la porta gran al musical. Fins al 28 de gener, encara sou a temps de veure-la brillar al Teatre Poliorama, on protagonitza l'espectacle "L'alegria que passa", l'últim musical de creació de la companyia Dagoll Dagom. Un doble rol que li ha valgut el valuós Premi Butaca a la millor actriu de musical.

Més de trenta anys després, Gonyalons ha tornat a les files de la companyia on va debutar l'any 1987 amb "La botiga dels horrors", i el 1988 va fer història, interpretant la Blanca de "Mar i cel", un clàssic que tindrà una última reposició la temporada vinent.

L'actriu ens ha compartit les seves propostes culturals per a aquests dies i, és clar, inevitablement, ens recomana, amb orgull, que no ens perdem "L'alegria que passa".
 

Divendres, 29: "L'alegria que passa", al teatre Poliorama

Soc feliç fent aquest espectacle. M'omple i tinc la fortuna d'estar dins d'una companyia preciosa com he viscut poques vegades.

Dissabte, 30: CaixaForum

La pintura m'agrada moltíssim, i l'art en general. Una oportunitat que dura poc (fins al 14 de gener) que reuneix grans artistes molt importants.

Diumenge, 31: exposició d'intel·ligència artificial, al CCCB

Perquè ho tenim al damunt. Aquells que no ens dona la vida per engegar temes nous com aquest, sí que tenim el deure d'estar informats, encara que sigui des d'una perspectiva més llunyana.

No ens afectarà, a nosaltres. O més ben dit: sí que ens afectarà, però des d'un temps diferent... Però això no impedeix que ho haguem de saber. No podem viure mai en la inòpia, no podem tancar els ulls i girar l'esquena. Per mi no és el tema més estimulant del món, però m'estimula el fet de no ser ignorant.

Dilluns, 1: Visita a la Casa Batlló

Perquè moltes vegades en viure a la mateixa ciutat on tenim aquestes perles, aquestes joies, fa que les ignorem, que passem per davant i de cop t'adones que ha passat la vida i allò no ho coneixes com ho hauries de conèixer. Té la màgia, la tradició d'il·luminació especial per aquestes dates i ara avantatges per visitar-la per dins.

Dimarts, 2: Visita al Refugi Antiaeri de la plaça del Diamant

Per no perdre la memòria i saber que tot està a un pas que s'esguerri. Saber com hem arribat a subsistir! Quan pensem que no podem amb la nostra vida, pensem en els nostres avis i alguns pares que han viscut una guerra i una postguerra. N'hem de ser molt conscients.

Dimecres, 3: concert d'Any Nou, al Palau de la Música

O qualsevol concert en viu en un espai tan fantàstic com el Palau, tan nostre i tan especial. Al Palau jo hi aniria a cegues.

Dijous, 4: "Amèrica", a La Villarroel

Tinc moltíssimes ganes de veure-la, però no he pogut perquè estic treballant. Però sé que parla d'una temàtica importantíssima i que hi ha un gran treball al darrere. La proposo i m'hi sumo jo mateixa!

ARXIVAT A:
CulturaTeatreIntel·ligència artificial
Anar al contingut