Fotograma de Fozen II. Reina Elsa
"Frozen II" és una pel·lícula animada per ordinador produïda per Walt Disney Animation Studios

S'estrena "Frozen II", que aspira a batre els rècords de la primera

La cartellera s'omple, també, de violència, marginació i abusos de poder, i dues pel·lícules de Netflix

Virgínia MartíActualitzat

La cartellera es renova amb una estrena molt esperada: la segona part de "Frozen", que aspira a repetir l'enorme èxit de la primera. Arriba acompanyada de diverses històries de violència, marginació i abusos de poder, i dues grans pel·lícules de Netflix.


FROZEN II

Dirigida per Chris Buck i Jennifer Lee
Animació. Estats Units. 103 minuts


Arriba l'esperada segona part del fenomen que va ser "Frozen", amb dos Oscars, rècord de recaptació i una banda sonora que ja és tot un clàssic. Ara les dues germanes princesa s'embarquen en un perillós viatge per salvar el regne d'Arandelle, gràcies als poders de l'Elsa. Una pel·lícula que aspira a igualar l'èxit de la primera i que ens arriba en català.


LOS MISERABLES

Dirigida per Ladj Ly
Drama. França. 100 minuts

"Los miserables" parla dels nois que viuen a Montfermeil, a l'extraradi de París, on Victor Hugo va ambientar la seva monumental novel·la i on s'ha criat el seu director, Ladj Ly. N'ha fet un retrat molt premiat dels abusos policials, la marginació i la desesperança que hi imperen.
 


ADIÓS

Dirigida per Paco Cabezas
Thriller. Espanya. 111 minuts

La realitat d'"Els miserables" no és gaire diferent de la dels barris marginals de Sevilla, on s'ambienta "Adiós", un thriller amb les drogues i els clans com a rerefons, en què sobresurten les actuacions de Mario Casas i Natalia de Molina.


INTEMPERIE

Dirigida per Benito Zambrano
Drama. Espanya. 103 minuts

"Intemperie" és la història de la relació entre un nen, perseguit després d'escapar-se dels maltractaments d'un capatàs, i un pastor, basada en la premiada novel·la de Jesús Carrasco. Un western rodat en terres andaluses ple de pols, misèria, violència i abusos de poder.


HISTORIA DE UN MATRIMONIO

Dirigida per Noah Baumbach
Comèdia dramàtica. Estats Units. 136 minuts

De Netflix, i en comptadíssimes sales de cinema, dues estrenes: "Historia de un matrimonio", dissecció demolidora d'un divorci amb dues grans interpretacions de Scarlett Johansson i Adam Driver.


DÓNDE ESTÁ MI CUERPO?

Dirigida per Jérémy Clapin
Animació. França. 81 minuts

I també "Dónde está mi cuerpo", l'original i tendra aventura de cinc dits que volen retrobar-se amb el seu cos, premiada en festivals com Canes o Sitges.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut