El grup dels joves provocant destrosses a Calella
El grup dels joves provocant destrosses a Calella de Palafrugell

Sancionaran els joves que van causar destrosses en vehicles a Calella de Palafrugell

La policia local ja n'ha denunciat un i treballa en la identificació de la resta

Actualitzat

Les imatges d'un grup de joves destrossant vehicles mentre tornaven de festa a Calella de Palafrugell aquest cap de setmana llarg de Sant Joan s'han viralitzat en les últimes hores a les xarxes socials. La policia local ja n'ha denunciat un i ara treballa en la identificació de la resta, i el consistori ja ha advertit que els sancionarà amb la multa corresponent.


També se'ls reclamaran els danys que van provocar a dos vehicles.

L'Ajuntament de Palafrugell ha lamentat les "actituds incíviques" i ha insistit que no representen el tipus de turisme que hi ha al municipi. L'alcalde, Joan Vigas, ha destacat que "les normes de convivència són per a tothom i que s'han de complir".

"Dins les possibilitats que té l'Ajuntament a nivell de normatives i ordenances, no es toleraran aquestes mostres d'actituds incíviques."

 

Al vídeo es pot veure com dos dels joves estan enfilats sobre alguns dels vehicles aparcats al carrer, com un d'ells trenca un retrovisor i un tercer té un senyal de trànsit trencat a la mà. Unes imatges que han tingut un gran ressò a les xarxes socials:

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut