El programa ofereix entrades a espectacles a preus reduïts (Pexels)

S'amplia als 30 anys els preus reduïts per a joves en concerts, teatre i circ d'Escena 25

El president Aragonès ha anunciat a Instagram que s'amplia la franja d'edat i també el catàleg d'activitats culturals amb preus reduïts per a públic jove

RedaccióActualitzat

Les persones de fins a 30 anys podran beneficiar-se de les entrades per a espectacles, teatre o música a preus reduïts que impulsa el Departament de Cultura i que ara es limitava a la franja de 18 a 25 anys. Es tracta del programa Escena 25, que ara passaria a ser Escena 30.

És un dels anuncis del president Pere Aragonès en el discurs al debat de política general, que arrenca avui al Parlament, tot i que ja ha avançat aquest detall a través del seu compte d'Instagram.

"Volem facilitar l'accés a la cultura, convertir la cultura en un dret accessible per a tothom", ha dit el president en una story, en què també ha anunciat que la campanya ampliarà el catàleg d'activitats disponibles.

Escena 25 ofereix entrades reduïdes per a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, amb l'objectiu de donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

Els preus dels espectacles oscil·len entre els 5 i els 15 euros.

ARXIVAT A:
CulturaPere AragonèsParlament de Catalunya
Anar al contingut