Rufián demana perdó per dir "tarat" a Puigdemont: "Ho he explicat de la pitjor manera"

El president Pere Aragonès l'havia desacreditat, mentre Junts exigia disculpes per l'insult

RedaccióActualitzat

Polèmica per les declaracions de Gabriel Rufián fent referència a la declaració d'independència del 2017, en el marc d'una entrevista al programa "Planta baixa" de TV3 en què estaven comentant l'ús que fan els polítics de les xarxes socials.

I si hi ha un tuit cèlebre del republicà, és el que va fer el 26 d'octubre d'aquell any, quan el president Carles Puigdemont s'estava debatent entre convocar eleccions al Parlament --a canvi que el govern espanyol renunciava a aplicar l'article 155 a Catalunya-- o declarar la independència.

En aquest context, el portaveu d'Esquerra al Congrés, fent referència a les monedes de plata amb què Judes va vendre Jesús de Natzaret, feia aquest tuit, que es va interpretar com una acusació de traïdoria a Puigdemont:

Doncs bé, aquest dimecres ha recordat aquest tuit. Quan se li ha preguntat si es penedia d'alguna piulada --com aquesta--, Rufián ha afirmat: "Dir que per un tuit meu es va proclamar la independència és de tarat. En tot cas, tarat és qui la va proclamar, no qui fa un tuit."

El pots sentir aquí:

ARXIVAT A:
Gabriel Rufián
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut