Des de fa 4 anys, Roser Oliver treballa a la secció d'Internacional dels Informatius de TV3 (CCMA)

Roser Oliver, nova corresponsal de la CCMA al Pròxim Orient

TV3 i Catalunya Ràdio renoven la corresponsalia conjunta al Pròxim Orient, que a començament del 2022 tindrà la seu a la ciutat de Jerusalem. La nova corresponsal serà Roser Oliver, fins ara redactora de la secció d'Internacional dels Informatius de TV3

Actualitzat

A començaments de l'any que ve, la periodista Roser Oliver es farà càrrec de la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio al Pròxim Orient. Oliver substituirà Txell Feixas, al capdavant d'aquesta corresponsalia des del 2016.

També a partir de l'any que ve, la CCMA traslladarà la seu de la corresponsalia de Beirut, al Líban, a la ciutat de Jerusalem.

La nova corresponsal de la CCMA al Pròxim Orient ha estat designada després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que han optat a aquest lloc de treball.


Roser Oliver i Olivella (Sant Sadurní d'Anoia, 1965)

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un postgrau en Estudis Internacionals per la Universitat de Barcelona. Treballa a TV3 des del 1990, on va començar com a reportera ENG. Ha viatjat a més de 70 països, ha cobert conflictes bèl·lics com el de Ruanda, la guerra de Bòsnia i la de Kosovo, el conflicte entre Israel i Palestina i la guerra de l'Afganistan.

Ha treballat a les delegacions de la Vall d'Aran i del País Basc durant el període d'ETA. També va dirigir el programa "En directe".

Roser Oliver ha treballat al "30 minuts" i també ha estat premiada pels seus documentals (CCMA)

Durant onze anys va formar part de l'equip del programa "30 minuts", on va fer reportatges sobre els atemptats a Casablanca, Dubai, les bandes de l'Est a Bulgària i Romania, els desapareguts a Mèxic, el conflicte entre flamencs i valons a Bèlgica, el 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín o l'enderrocament de Hosni Mubarak a Egipte, a més de múltiples reportatges de temàtica social i històrica, com "Después de Dios, Muñoz", sobre el controvertit empresari Julio Muñoz Ramonet.

Ha rebut diversos premis pels seus documentals, com "Escanyats per la hipoteca" (Premi Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona) o "Trànsit, menors transsexuals", que va rebre el premi a millor documental al Seattle Transgender Film Festival, el segon premi al Japan Prize i va ser seleccionat als festivals de Tessalònica (Grècia), al KASHISH Mumbai (Índia), al Festival des Libertés (Bèlgica), al Bloomington Pride Film Festival (Estats Units) i al Chania Film Festival de Creta.

També ha codirigit un documental sobre la construcció de la Sagrada Família per a National Geographic.

Des de fa 4 anys treballa a la secció d'Internacional dels Informatius de TV3.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióPròxim Orient
Anar al contingut