Rosalía sobre un llit de bosses de gel, una de les imatges del videoclip de"Despechá"
Rosalía sobre un llit de bosses de gel, una de les imatges del videoclip de"Despechá"

Rosalía presenta el videoclip de "Despechá", una oda als dies de platja gravat a Palma

El nou vídeo de l'artista, en què Rosalía apareix sobre bosses de gel, acumula milers de reproduccions pocs minuts després de l'estrena

RedaccióActualitzat

Un dia a la platja, envoltada de bosses de gel, petxines i para-sols. És el videoclip de "Despechá", l'última cançó de Rosalía.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha estrenat el vídeo aquest dimecres a les sis de la tarda. En només 10 minuts ja ha superat les 50.000 visualitzacions i les 250.000 en una hora i apunta a ser un nou rècord de l'artista.


El vídeo es va gravar el 30 de juliol a la platja del Portitxolet, a l'antic barri de pescadors del Molinar, a Palma.

El va gravar en plena gira. Hi apareixen tots els elements d'un dia complet de platja: pilotes de goma, castells de sorra, para-sols, pícnic, petxines...

Com a imatge curiosa, Rosalía apareix sobre un llit de bosses de glaçons de gel, un producte que actualment escasseja per la falta d'estocs.

El videoclip l'ha dirigit Mitch Ryan, que també va treballar en el vídeo de "Hentai".


La cançó de l'estiu?

L'artista va estrenar la cançó oficialment el 28 de juliol, tot i que ja havia anat sonant durant els concerts de la gira del disc "Motomami", com els que es van fer a Barcelona.

Molts ja la consideren la cançó de l'estiu pel seu ritme i lletra encomanadissos. De fet, és una de les més populars dels concerts del "Motomami World Tour".

El primer cop que va sonar va ser en el concert inaugural de la gira, a Almeria, el 6 de juliol. En el repertori oficial venia referenciada simplement com a "Mambo nova", pel gènere musical.

A Madrid, Rosalía es va dirigir als assistents i els va preguntar quin títol els agradava més per a la cançó, si el que havia sorgit de manera natural o "Despechá", el que ella havia proposat a les seves xarxes. "'Despechá', oi? A mi també m'agrada més. Queda titulada així oficialment", va sentenciar.

En només dues setmanes el tema ja ha arribat als gairebé 50 milions de reproduccions a Spotify.

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut