ANÀLISI

Roma: benvinguts al paradís

Va haver-hi una vegada que el Barça va guanyar la Lliga i la Copa. La mateixa temporada, va derrotar el Madrid al Bernabéu per dos gols a sis. L'equip blaugrana, fins i tot, va ser capaç de classificar-se per a la final de la Champions. I un cop allà, no va perdonar i va derrotar el poderós Manchester i es va coronar rei d'Europa.

Enllaç a altres textos de l'autor

Xavi Lemus

Redactor del Departament d'Esports de TV3

@xlemus
Actualitzat
Això, explicat fa un any no passaria de ser un conte amb final feliç que ningú no creuria que arribés mai a fer-se realitat. Però Roma ha demostrat que, a vegades, els somnis es fan realitat. Culers del carrer i coneguts com l'exjugador Sergi Barjuan, el cuiner Sergi Arola i l'actor Jordi Gràcia s'abraçaven i es pessigaven en veure que el triplet ja era una realitat. Si a la gespa el "Pep Team" oferia un gran espectacle, també les graderies de l'Olímpic vivien una gran exhibició d'emocions culers.

Mai a la història els culers han pogut estar més orgullosos, i la capital italiana ha estat l'escenari d'un riu d'emocions. A la sortida, estirats al terra, plorant d'emoció i cridant fins a l'extenuació: "Barça, Barça, Barça!" Adéu als records tristos de finals com Berna, Sevilla o Atenes. Donem la benvinguda al paradís, aquell que diu que el "Pep Team" és indiscutiblement el millor equip del món. Roma formarà part eternament del cor blaugrana aquell dia que les utopies es van convertir en una brillant realitat.
Anar al contingut